Pages Menu
Categories Menu

O članstvu

clanski-paketi

Članstvo u Autoklubu Virovitica donosi automatski i članstvo u Hrvatskom Autoklubu (HAK) te ostvarujete niz pogodnosti kroz članska prava. Članovi Autokluba Virovitica (HAK-a) ostvaruju najbolje usluge “Pomoći na cesti”, putnu sigurnost, ali i mnoge druge popuste kod brojnih partnera HAK-a u rasponu od osiguravatelja, ugostitelja, željezničkih prijevoznika… Također svaki član ima pravo i na časopis “Revija HAK”.

Članstvom niste vezani uz vozilo, članstvo glasi na ime i prezime člana te Vam daje mogućnost da iskoristite svoja članska prava u bilo kojem vozilu u kojem se zateknete.

Članstvo Vam daje sigurnost na putovanju i pozivom na broj 1987 na raspolaganju Vam je Služba pmoći na cesti 24 sata dnevno 365 dana u godini.

Na raspolaganju su Vam tri članska modela i plačanjem godišnje članarine u iznosu od 35.00 eura (paket START), 50.00 eura (paket OPTIMUM) ili 80.00 eura (paket EUROPA) ostvarujete članska prava i možete bezbrižno krenuti na put po Hrvatskoj ili Europi znajući da u slučaju kvara ili prometne nesreće imate kvalitetno rješenje.

Stoga ne čekajte, posjetite nas na adresi Zbora narodne garde 13 u Virovitici i učlanite se dok nije kasno i ostvarite svoja članska prava.